Arnhems Buiten – Energy Business Park

Arnhems Buiten

Energie innovatie

Arnhems Buiten noemt zichzelf niet voor niets energy business park. Niet alleen huisvest het park een aantal van de meest vooruitstrevende organisaties uit de energiesector, ook op het gebied van innovatie in energie en milieutechnologie gebeurt er veel op dit business park.

Faciliteiten

Arnhems Buiten huisvest grote en kleine bedrijven en instellingen en zorgt voor de faciliteiten die nodig zijn om je prettig te voelen op het park. Zo zijn er op het park vergaderruimtes, maar ook sportfaciliteiten zoals een tennisbaan en de Kookplaats.

Arnhems Buiten huisvest al jaren een aantal van de belangrijkste en meest innovatieve bedrijven op het gebied van o.a. energie, certificering en milieutechnologie.

Bedrijven als DNV GL (voormalig DNV KEMA), TenneT, Alliander en NRG zijn grote spelers in de energiesector en zij bepalen al sinds jaar en dag het gezicht van dit business park.

 

Arnhems Buiten is bij velen bekend als het oude KEMA terrein. En niet voor niets, want tot 2005 was DNV GL (voormalig DNV KEMA) eigenaar van dit prachtige 17 hectare grote business park.

Nadat TCN het business park in 2005 kocht van DNV GL heeft het business park een transformatie ondergaan. Behalve DNV GL zijn er diverse belangrijke energie gerelateerde bedrijven gevestigd, waaronder TenneT, Alliander en NRG en vinden er jaarlijks diverse belangrijke evenementen plaats op energiegebied.Actueel aanbod

Arnhems Buiten heeft verschillende kantoor- en bedrijfsruimtes te huur. Bekijk hier ons actuele aanbod.

Lees meer