Kantoorruimte B38 Arnhems Buiten

Gebouw
B38
Kantoorruimte B38 Arnhems Buiten

Arnhems Buiten is verrassend anders. Een park vol met monumentale panden, kunst, industriële gebouwen, zeldzame bomen en ruime gazons. Een plek om te ontmoeten, vergaderen en te ontspannen.

Gebouw B38, in het verleden dienstdoende als directierestaurant, is een gerenoveerde, monumentale kantoorvilla met chique entree, trappenhuis en diverse openhaarden.

Op de 1e verdieping is een kantoorruimte beschikbaar met misschien wel het mooiste uitzicht van Arnhems Buiten. Deze is ca. 170 m² groot en voorzien van een eigen toilet. Ook is kantoorruimte in het souterrain beschikbaar van ca. ca. 91 m². Totaal ca. 261 m². Bij de kantoorruimte zijn er 3 parkeerrechten beschikbaar. De mogelijkheid bestaat om extra parkeerplaatsen te huren nabij het pand.

De kantoorruimte zal worden opgeleverd in de huidige staat, derhalve inclusief: Representatieve entree; Hoge raampartijen; Sanitaire voorziening; Gemeenschappelijke pantry in souterrain; Lift; Deels voorzien van systeemplafond met ingebouwde verlichtingsarmaturen; Voorzien van scheidingswanden; Kabelgoten t.b.v. databekabeling en elektra.

Heeft u vragen over de mogelijkheden of wenst u het pand een keer van binnen te bezichtigen, neemt u dan contact op met Arnhems Buiten. 
 

Heb je vragen hierover?
Neem contact op met Arhems Buiten
Kantoorruimte B38
Kantoorruimte B38
Kantoorruimte B38
Kantoorruimte B38
Kantoorruimte B38
Kantoorruimte B38
Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?