Arnhems Buiten geeft ondernemers met energy-vibe ruimte in B46

Op Arnhems Buiten hebben we het beste van twee werelden: Interactie tussen excellente internationale spelers en inspirerende nieuwe ideeën. En dat allemaal in een fantastische groene werkomgeving! B46 wordt dé plek waar ondernemen en creativiteit samen komen.

Gebouw B46 interieur hal
Gebouw B46 interieur trap
Gebouw B46 exterieur

B46 waar ondernemen en creativiteit samen komen

Gebouw B46 (voormalig natuur- en scheikunde laboratorium KEMA) is onderdeel van Arnhems Buiten, duidelijk zichtbaar vanaf de Utrechtseweg. Arnhems Buiten wordt de komende jaren doorontwikkeld als energy innovation campus met de focus op het versterken en verder uitbouwen van de campusvoorzieningen. Op de middellange termijn zal gebouw B46 (her-)ontwikkeld worden om het weer een duurzame toekomst te kunnen geven.

In de tussentijd worden de kantoor- en atelierruimtes in gebruik gegeven. B46 wordt dé plek waar ondernemen en creativiteit samen komen. Een broedplaats van ideeën dat zowel binnenin het gebouw als rondom tot uiting komt en zorgt voor dynamiek. Voor ondernemers met een open houding die willen samenwerken, is B46 de huisvestingsoplossing die daar voor zorgt. Je bent van harte welkom. Dus wil je vooraan zitten bij de innovatie en pionier je mee aan de dynamiek op Arnhems Buiten, kom naar gebouw B46. Je maakt onderdeel uit van een waardevol netwerk dat voortdurend nieuwe kansen biedt op samenwerking in unieke en vernieuwende projecten met als doel groei in toegevoegde waarde van je eigen onderneming en van jouw als ondernemer. Ook biedt het de kans jezelf en je onderneming te presenteren naar de buitenwacht, dat wordt zelf aangemoedigd.

Gebruiksovereenkomst

In gebouw B46 werken wij met een gebruiksovereenkomst en om deze reden hanteren we een lagere prijs.  Daarbij zijn De 60 beschikbare ruimtes zijn onderverdeeld naar verschillende type wat betreft omvang, variërend van Extra Small (€175,- per maand exc. BTW) tot en met XXL (€750,- per maand exc. BTW)  Per type hanteren we een vaste prijs. Dit als vergoeding voor de lasten van ons als eigenaar, onder meer bestaande uit het gebruik van nutsvoorzieningen, schoonmaak van de algemene ruimte, pantry-services, parkmanagement, instandhoudingskosten en het gebruik van internet.

Om de kwaliteit van het park hoog te houden willen we zo min mogelijk autoverkeer aan trekken. Mocht het gebruik één van de parkeervoorzieningen toch nodig zijn dan zijn hiervoor in overleg parkeerrechten af te nemen à €600 excl. btw per recht per jaar. We gaan wat betreft gehanteerde prijzen uit van prijspeil 1 januari 2023, jaarlijks zal dit op basis van CPI index geactualiseerd worden.

Kom je ook!

Neem contact met ons op voor meer informatie of een bezichtiging.

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?
Kom je ondernemen op Arnhems Buiten?
Neem contact op met Arnhems Buiten