Kantoor- en bedrijfsruimte op Arnhems Buiten

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte in Arnhem? Arnhems Buiten heeft het! Kantoor- en bedrijfsruimte in een groene omgeving.

Huisvesting op Arnhems Buiten
Huisvesting op Arnhems Buiten
Huisvesting op Arnhems Buiten
Huisvesting op Arnhems Buiten
Huisvesting op Arnhems Buiten
Huisvesting op Arnhems Buiten

Alle ruimte op Arnhems Buiten

Arnhems Buiten kent een rijke geschiedenis als voormalig KEMA terrein. Daardoor is er in het verleden veel aandacht besteed aan het aanzien als een innovatief werkgebied in een park. Naast de bedrijfsgebouwen, bevinden zich op het terrein onder andere een restaurant en een tennisbaan.

Unieke plek

De gebouwen hebben een unieke uitstraling en zijn geschikt voor hoogwaardige kantoor- en bedrijfsruimte. Zo is recent de voormalige brandweergarage volledig getransformeerd naar een moderne, lichte en gezonde werkomgeving.

Bereikbaarheid

Met zowel het openbaar vervoer als per auto is Arnhems Buiten goed bereikbaar. Station Arnhem centraal is ca. 5 minuten reizen met de bus. En op een paar minuten rijden met de auto bevinden zich de A325, N224, N225, A12 en A50.

Bewoners

Arnhems Buiten huisvest een aantal zeer innovatieve en vooraanstaande huurders. En er is ruimte voor meer, voor nieuwe initiatieven, nieuwe energie en nieuwe samenwerkingen!

(Bijna) alles is mogelijk

Ook als u huisvesting zoekt en er niet zeker van bent of Arnhems Buiten hierin voorziet, gaan wij graag met u in gesprek om gezamenlijk te bekijken welke mogelijkheden Arnhems Buiten voor u kan bieden.

Heeft u interesse om zich te huisvesten op Arnhems Buiten?

Neemt u gerust contact op, wij denken graag met u mee!

Op zoek naar kantoor- of bedrijfsruimte?
Neem contact op met Arnhems Buiten