Kom vergaderen of organiseer je event bij PODIUM B30

Wie het gebouw van Podium B30 binnenloopt, stapt in een gesprek over onze toekomst. Bij Podium B30 heb je alle ruimte om je vergadering of evenement tot een succes te brengen. In het gebouw met energieke historie - gelegen in het groen - kun je jouw gasten inspireren. Daarnaast huur je bij Podium B30 eenvoudig een prachtige locatie voor je voorstelling. Als bezoeker ontdek je dit pareltje in het groen.

PODIUM B30 exterieur
PODIUM B30 interieur

B30 Waar boodschappen worden overgebracht en presentaties tot leven komen

Podium B30 (voormalig voorlichtingsgebouw voor huisvrouwen KEMA) is onderdeel van Arnhems Buiten en door de groene en bosrijke omgeving een extra bijzondere plek voor jouw evenement.
Arnhems Buiten wordt de komende jaren doorontwikkeld als energy innovation campus en Podium B30 biedt hierin ruimte voor debatten, presentaties, podcastopnames, webinars, vergaderingen en meer. 
We bieden - letterlijk en figuurlijk - een podium voor vernieuwing.

Mogelijkheden

Arnhems buiten biedt verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een kleine groep maar lenen zich ook goed voor een training of congres tot 100 personen. De opstelling kan flexibel worden ingericht naar het doel van jou vergadering/evenement.
Podium B30 is van alle gemakken voorzien, zodat u nergens aan hoeft te denken.
Al onze vergaderruimtes beschikken over een verrijdbaar Tv-scherm, flipover en wifi. Daarnaast biedt B30 een podium met podiumlichten, microfoons en meer.
Uiteraard kun je niet zonder versnapering tijdens je evenement en bieden wij in samenwerking met De Kookplaats verschillende arrangementen aan.
Ruimtes bij B30 en meer
Of je nou opzoek bent naar een kleine ruimte voor een vergadering, een podium voor je voorstelling of een grote zaal voor een congres, Arnhems Buiten biedt  een verscheidenheid aan mogelijkheden en denken graag met je mee!

Kom je langs!

Ben je geïnteresseerd in onze locatie, wil je meer informatie of kom je graag zelf de zalen bewonderen, neem dan contact met ons op.
 

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?