Balletschool Dansplezier geeft buiten les

31 maart 2021

Balletschool Dansplezier geeft buiten les

Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus kon Balletschool Dansplezier helaas niet binnen les geven en zocht zij een locatie waar buiten, maar toch beschut, dansles gegeven kon worden. De lessen worden nu gegeven op het terrein van Arnhems Buiten.

Balletles buiten naast De Zoetenlaboratorium
Balletles buiten naast De Zoetenlaboratorium

Zo wordt het buitenterrein naast De Zoetenlaboratorium nu dankbaar gebruikt als plek voor dansles. Vanessa Kuijper, docent bij Balletschool Dansplezier: “De leerlingen van Balletschool Dansplezier en ik waren erg blij dat we vorig seizoen gebruik mochten maken van de locatie op Arnhems Buiten. Helaas zitten we dit jaar in dezelfde situatie. Gelukkig kunnen we op de momenten dat de weersomstandigheden het toe laten weer buiten op Arnhems Buiten les geven”

Introdans
Het is niet de eerste keer dat De Zoetenlaboratorium het toneel is van dans. Alberto Villanueva Rodríguez en Jurriën Schobben, collega’s bij Introdans hebben voor het project WE ARNHEM chapter II een choreografie gemaakt die werd uitgevoerd en gefilmd op verschillende plaatsen in Arnhem. Waaronder in de grote hal van De Zoetenlaboratorium. Als eerbetoon aan de stad besloten ze dat ze wat terug wilden doen in de vorm van dit project. 

De film is online te bekijken via de volgende link: https://www.introdans.nl/thuisbioscoop/we-arnhem
 

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?