Kinderen gaan leren doen op Arnhems Buiten

24 oktober 2023

Kinderen gaan leren doen op Arnhems Buiten

Op maandag 9 oktober heeft Kinderdagverblijf Met Zonder Jas met veel enthousiasme haar deuren geopend. Het kinderdagverblijf, de nieuwste faciliteit van de opkomende campus, is van start gegaan op het voormalig KEMA-terrein. Kinderdagverblijf Met Zonder Jas is een kleinschalige opvang waar gestart wordt met 15 kinderen. Gelegen in het groene rijksmonumentale park van Arnhems Buiten, hebben de kinderen volop de ruimte om de natuur te ontdekken.

Gebouw Arnhems Buiten B44 Kinderdagverblijf Met Zonder Jas
Gebouw Arnhems Buiten B44 Kinderdagverblijf Met Zonder Jas

Johan Neerhof heet het kinderdagverblijf welkom en kijkt uit naar de komende jaren: “Als Arnhems Buiten willen we meer doen dan alleen huisvesting bieden voor bedrijven. Het past in deze ambitie dat vanaf vandaag Met Zonder Jas haar deuren opent in de voormalige beheerderswoning B44. Een waardevolle ondersteunende voorziening op het park. Niet alleen voor werknemers op het park maar ook voor onze buren in de omliggende wijken. Met Zonder Jas ligt bij de oude entree. De bedoeling is dat ook deze oorspronkelijke entree binnenkort weer open gaat voor fietsers en voetgangers.”

Ilona Dieperink, eigenaresse van Met Zonder Jas, is vol enthousiasme begonnen: "De afgelopen maanden hebben wij, samen met familie en vrienden, vanaf de basis alles zelf aangepakt. Dit betekent dat de woning huiselijk en kindvriendelijk is, met veel natuurlijke spelmaterialen en unieke buitenslaapplekken. Ons personeel komt uit ons eigen netwerk van hoog opgeleide professionals, wat resulteert in een sterke basis van vertrouwen. Deze combinatie van professionaliteit en vriendschap heeft geresulteerd in een team dat uitstekend op elkaar is ingespeeld."

Kinderdagverblijf Met Zonder Jas biedt Arnhems Buiten gastvrijheid en levendigheid, wat bijdraagt aan het uiteindelijke doel van dit terrein: een hoogwaardige campusomgeving met hoogwaardige voorzieningen. Zo volgt hierna een doorontwikkeling op het gebied van sportfaciliteiten, nieuwe energiebedrijven en het openen voor breder publiek van het voormalige Voorlichtingsgebouw.

Spelende kinderen op Kinderdagverblijf Met Zonder Jas
Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?