Ook voor een sportieve uitdaging naar Arnhems Buiten

15 september 2021

Ook voor een sportieve uitdaging naar Arnhems Buiten

In de schuur naast het voormalig hoveniersgebouw biedt V1fit outdoor workouts aan. Sinds begin september kan bij V1fit naast het sporten op het terrein van Arnhems Buiten, nu ook gesport worden in een heuse ‘buiten gym’. Dus of je nu in de buurt woont van Arnhems Buiten en graag je sportieve grenzen opzoekt, of werkzaam bent op het park en samen met collega’s de sportieve uitdaging aangaat, er is van alles mogelijk!

Buiten gym V1fit op Arnhems Buiten
Buiten gym V1fit op Arnhems Buiten

Danny van Engeldorp Gastelaars van V1fit: “Op zoek naar een nieuwe sportieve uitdaging? Sinds afgelopen jaar heb ik al heel wat sportievelingen welkom geheten op businesspark Arnhems Buiten. 

Na talloze workouts op het buitenterrein heb ik in mei de mogelijkheid gekregen om de oude schuur naast gebouw B17 (schuin tegenover restaurant de Kookplaats) te betrekken en te transformeren naar een rauwe outdoor gym. V1fit ‘basecamp’ was een feit.

V1fit biedt outdoor workouts aan voor maximaal 6 personen. Denk hierbij aan het combineren van (kick)boksen, bootcampen, crossfit en of hardlopen. Hierdoor ontstaat er een breed scala aan mogelijkheden. Of u nu uw conditie wil verbeteren, sterker wil worden, of wil leren kickboksen; bij V1fit komt alles aan bod. 

Door de samenstelling van kleine groepen krijgt u persoonlijke aandacht en kan ik de lessen aanpassen naar ieder niveau. Zowel beginners als gevorderd zijn welkom bij mij! Bij V1fit werk ik niet met abonnementen. U betaalt per losse les, en dus alleen wanneer u komt sporten.

We trainen veel in de V1fit schuur maar bij goed weer wordt er ook vaak buiten getraind op het grasveld voor de Kookplaats, of ergens anders op het terrein.”

Interesse om een keer mee te trainen? Boek dan een gratis proefles op www.V1fit.nl. Hier vindt u het actuele lesaanbod, foto’s en verdere informatie.
 

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?