Terugblik op Succesvolle ARTLAB46 Expo in Arnhem

2 april 2024

Terugblik op Succesvolle ARTLAB46 Expo in Arnhem

De creatieve energie van Arnhem kwam tot leven tijdens de recente ARTLAB46 expo, gehouden op donderdag 28 maart op park Arnhems Buiten. Kunstliefhebbers van alle leeftijden werden aangetrokken door de kleurrijke en diverse tentoonstelling, gehost door een collectief van tien lokale kunstenaars.

expositie

Met werken variërend van beelden tot schilderijen, fotografie tot textielkunst en nog veel meer, was er voor ieder wat wils. Bezoekers werden aangemoedigd om de ateliers van de kunstenaars te verkennen, waar ze persoonlijk konden kennismaken met de creatieve processen achter de kunstwerken. "Het was een geslaagde middag met heel diverse bezoekers," zei een van de exposanten. We zijn verheugd dat we zoveel verschillende vormen van kunst konden presenteren en dat mensen de kans kregen om de kunstenaars achter de werken te ontmoeten."

expositie

Met het succes van deze expo in gedachten, kondigden de organisatoren aan dat er deze zomer een tweede expositie zal plaatsvinden. "We kijken er met veel plezier op terug en zijn enthousiast om onze passie voor kunst opnieuw te delen met de gemeenschap," voegde een andere kunstenaar toe. ARTLAB46 is een platform voor lokale kunstenaars in Arnhem en omgeving om hun werk te presenteren en te delen met het publiek. Het initiatief is ontstaan uit een passie voor kunst en een verlangen om de bloeiende creatieve gemeenschap van Arnhem te ondersteunen.

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?