Welkom bij Natural Fit, nu ook op Arnhems Buiten!

21 februari 2024

Welkom bij Natural Fit, nu ook op Arnhems Buiten!

Arnhems Buiten is verheugd om Natural Fit Arnhem te verwelkomen op ons prachtige terrein. Natural Fit Arnhem biedt een breed scala aan sportmogelijkheden, variërend van personal training tot diverse groepslessen, kickboksen en bedrijfsfitness.

Ivo Wildeboer

Ivo Wildeboer, eigenaar van Natural Fit Arnhem, heeft vijf jaar geleden zijn sportschool gestart in een oude kerk in Arnhem. In de loop der jaren is deze uitgegroeid tot een bloeiend sportcentrum met trouwe leden, professionele coaches en een levendige community. Sinds midden februari heeft Natural Fit Arnhem zijn intrek genomen in gebouw B48 op ons terrein en is al druk bezig met het fitter maken van medewerkers die hier werkzaam zijn. Het is fantastisch om te zien hoe zij zich inzetten om een gezonde levensstijl te bevorderen binnen onze gemeenschap.

Natural Fit Arnhem

Bij Natural Fit Arnhem is iedereen welkom, ongeacht fitnessniveau of sportdoel. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint aan je fitnessreis, Natural Fit Arnhem biedt de ondersteuning en motivatie die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Benieuwd naar wat Natural Fit Arnhem te bieden heeft? Kom gezellig langs voor een proefles of om een kijkje te nemen in hun moderne faciliteiten. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ivo Wildeboer via 06-57093323 of naturalfitarnhem@gmail.com. Je kunt ook een kijkje nemen op hun website www.naturalfitarnhem.nl.

Welke ruimte kan Arnhems Buiten jou geven?